Queue question

Please post here if you have problems in using FTP Rush.

Queue question

Postby molitar » Sat Jul 03, 2010 8:42 pm

I am new to FTPRush friend pointed it out to me because FlashFXP would not properly support unicode. My question is will RushFTP auto resume queue when it's restarted or is their a command line to do this like I could do in FlashFXP?
molitar
 
posts 16
 
joined Sat Jul 03, 2010 8:30 pm

Re: Queue question

Postby DanesDK » Sat Jul 03, 2010 8:55 pm

Yes, if you in some way close ftprush, when a download/upload is not done, then when you open ftprush again,
you will get a popup window with the option to load and resume the queue..
DanesDK
 
posts 18
 
joined Thu Feb 04, 2010 8:25 pm
Location: Denmark

Re: Queue question

Postby LeXxX » Sun Jul 04, 2010 2:18 pm

DanesDK wrote:Yes, if you in some way close ftprush, when a download/upload is not done, then when you open ftprush again,
you will get a popup window with the option to load and resume the queue..


*If you have "Reload un-finished Queue When FTPRush Started" and "Auto save Queue files" checked under Option - Transfer - Queue
LeXxX
 
posts 31
 
joined Fri Feb 05, 2010 1:15 am
Location: Medina, Washington, USA

Re: Queue question

Postby molitar » Mon Jul 05, 2010 5:01 am

Well so far the auto load is useless.. because you have to manually tell it to load.. this breaks the whole reason I want it to resume the queue.. if system reboots or I reboot I want it to auto load the queue when I have it in my start up folder.. I should not have to confirm it. Is their a method to do this or once again do I have to go find another software to do what I need to do.. so far FlashFXP doesn't support unicode so not able to be used.. and FTPRush does not seem to have command line commands to auto restore queue and start it automatically. If this is the case with FTPRush than it will not fill my needs either.
molitar
 
posts 16
 
joined Sat Jul 03, 2010 8:30 pm

Re: Queue question

Postby Marsup » Mon Jul 05, 2010 5:39 am

Just add -r when launching. Command line switches are all explained in the help file.
Marsup
 
posts 24
 
joined Tue Jul 06, 2004 2:09 pm

Re: Queue question

Postby molitar » Wed Jul 07, 2010 1:57 am

Thanks.. I can't find anything in the help file because it's totally lacking a search. Not able to search file not able to locate anything.. The help file needs fixing so can search it for what your looking for.. done only in contents is horrible.. Also the client needs a help > support link to the home page or forum.. I have to always google the site and go to the forum to find it that way.
molitar
 
posts 16
 
joined Sat Jul 03, 2010 8:30 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

cron