ABOR LAG

Here you can submit your bug reports for FTP Rush.

ABOR LAG

Postby mikey84 » Fri Feb 05, 2010 8:58 pm

Hi, i was very glad to see new forums are operational and ppl ressurected the project.

To get to the point, in FXP mode when lets say transfer started of a "file" from SRC to DEST.
Durning the transfer file gets deleted on SRC. Rush issues command ABOR (rush or maybe server).
This resolves in rush lagging on that for quite some time and doing nothing, not continuing the transfer nothing.
Also making "0byte" file on the destination.

Is there any way to resolve that issue? And if such error happens, make rush delete "0byte" file on the destination?

I hope i described the problem clear to understand.

Looking forward to replies.
mikey84
 
posts 7
 
joined Fri Feb 05, 2010 8:51 pm

Re: ABOR LAG

Postby LeXxX » Sun Feb 07, 2010 12:13 pm

mikey84 wrote:Hi, i was very glad to see new forums are operational and ppl ressurected the project.

To get to the point, in FXP mode when lets say transfer started of a "file" from SRC to DEST.
Durning the transfer file gets deleted on SRC. Rush issues command ABOR (rush or maybe server).
This resolves in rush lagging on that for quite some time and doing nothing, not continuing the transfer nothing.
Also making "0byte" file on the destination.

Is there any way to resolve that issue? And if such error happens, make rush delete "0byte" file on the destination?

I hope i described the problem clear to understand.

Looking forward to replies.


Havent been able to recreate the problem... But depending on what ftp-prog in use, on some there are zip-scripts and such that can disable 0-byte files.
Also in FTPRush, Option -> Misc. -> Check "Remove 0 byte file..."
try is this works
LeXxX
 
posts 31
 
joined Fri Feb 05, 2010 1:15 am
Location: Medina, Washington, USA

Re: ABOR LAG

Postby mikey84 » Sun Feb 07, 2010 1:35 pm

Its enabled, no solution for the problem thou.
mikey84
 
posts 7
 
joined Fri Feb 05, 2010 8:51 pm

Re: ABOR LAG

Postby LeXxX » Sun Feb 07, 2010 1:43 pm

mikey84 wrote:Its enabled, no solution for the problem thou.


Whats the ftp-prog in use?
LeXxX
 
posts 31
 
joined Fri Feb 05, 2010 1:15 am
Location: Medina, Washington, USA

Re: ABOR LAG

Postby mikey84 » Sun Feb 07, 2010 2:04 pm

glftpd, and yes, id imagine zipscript would delete those, yet it doesnt.

Lets skip zipscript for now tho, as rushs "remove 0byte file" function should take care of that, yet it doesnt.
mikey84
 
posts 7
 
joined Fri Feb 05, 2010 8:51 pm

Re: ABOR LAG

Postby JohnK » Tue Feb 09, 2010 1:35 am

Yes mickey84, let's forget about 0byte files which is just not the big part of that problem.

I don't have a current log of that bug but it happens often when a file or dir being transfered gets deleted on SRC site which may result in some cases including messages "Timeout, connection closed" in loop mode until it's manually cancelled/disconnected.
JohnK
 
posts 14
 
joined Mon Jun 13, 2005 6:51 am

Re: ABOR LAG

Postby mikey84 » Tue Feb 09, 2010 3:32 pm

JohnK wrote:Yes mickey84, let's forget about 0byte files which is just not the big part of that problem.

I don't have a current log of that bug but it happens often when a file or dir being transfered gets deleted on SRC site which may result in some cases including messages "Timeout, connection closed" in loop mode until it's manually cancelled/disconnected.


Exactly
mikey84
 
posts 7
 
joined Fri Feb 05, 2010 8:51 pm

Re: ABOR LAG

Postby JohnK » Thu Feb 11, 2010 1:19 am

Here's a mini log (i was in front of the screen when it happened, that's why it's short sorry)


(19:15:26) [1] RETR xxxxxxxxxxxxxxxx.abc
(19:15:26) [1] 550 xxxxxxxxxxxxxxxx.abc: No such file or directory.
(19:15:26) [2] ABOR
(19:16:26) [2] Timeout, Connection closed
(19:17:26) [2] Timeout, Connection closed
(19:18:26) [2] Timeout, Connection closed

... and so on in loop mode with duration of the timeout ftp reply setting in preferences.


The 0byte files are only the result of that bug, normally rush just deletes automatically a failed transfer.
JohnK
 
posts 14
 
joined Mon Jun 13, 2005 6:51 am

Re: ABOR LAG

Postby Thormy » Tue Feb 16, 2010 7:26 pm

Confirmed, this is happening to me very often, too. And without manually canceling the transfer and disconnecting from the server, the lag won't go away :/ Fixing this would be a BIG improvement to FTPRush.
Thormy
 
posts 2
 
joined Sat Feb 13, 2010 4:58 pm

Re: ABOR LAG

Postby DunderKlumpN » Tue Feb 16, 2010 8:44 pm

I Agree, ive got the same problem.
DunderKlumpN
 
posts 1
 
joined Fri Feb 05, 2010 1:26 pm

Next

Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests

cron