Not Sending Email

Please post here if you have problems in using Wing FTP Server.

Not Sending Email

Postby cmangano » Tue Dec 07, 2010 11:48 pm

I setup the SMTP and tested it and it says it is successful. I then added an FTP event on OnFileUploaded to send an email to myself using the SMTP configuration I setup, but whenever I upload a file through FTP I don't get the email. Any ideas?
cmangano
 
posts 13
 
joined Wed Dec 01, 2010 10:40 pm

Re: Not Sending Email

Postby FTP » Wed Dec 08, 2010 4:26 pm

Please see the server logs and domain logs, check whether c_SendMail() was successful or not.
FTP
Site Admin
 
posts 1200
 
joined Tue Sep 29, 2009 6:09 am

Re: Not Sending Email

Postby cmangano » Thu Dec 09, 2010 10:19 pm

It doesn't even seem like it is triggering c_SendMail(). Here is the log for the file I just uploaded which should trigger an email:

[05] Thu, 09 Dec 2010 14:04:03 (0000100) Start uploading file '28 page + cover.doc'
[05] Thu, 09 Dec 2010 14:04:03 (0000100) List ok
[05] Thu, 09 Dec 2010 14:06:11 (0000097) Keep alive
[05] Thu, 09 Dec 2010 14:08:00 (0000098) Keep alive
[05] Thu, 09 Dec 2010 14:08:35 (0000100) Keep alive
[05] Thu, 09 Dec 2010 14:10:58 (0000100) List ok
[05] Thu, 09 Dec 2010 14:11:11 (0000097) Keep alive
[05] Thu, 09 Dec 2010 14:11:17 (0000100) List ok
[05] Thu, 09 Dec 2010 14:13:00 (0000098) Keep alive

Any ideas?
cmangano
 
posts 13
 
joined Wed Dec 01, 2010 10:40 pm

Re: Not Sending Email

Postby FTP » Fri Dec 10, 2010 2:36 am

You may see it on "Server -> Log & Status -> Server Logs". Thanks!
FTP
Site Admin
 
posts 1200
 
joined Tue Sep 29, 2009 6:09 am

Re: Not Sending Email

Postby cmangano » Fri Dec 10, 2010 4:08 pm

All I have in that log is:

[01] Thu, 09 Dec 2010 15:33:52 Wing FTP Server started.

It doesn't seem like the event is triggering. I also had the event trigger to create a log file when a file is uploaded and that didn't work either. We are using version 3.7.2 Corporate.
cmangano
 
posts 13
 
joined Wed Dec 01, 2010 10:40 pm

Re: Not Sending Email

Postby FTP » Fri Dec 10, 2010 4:16 pm

Please make sure you have set the event correctly, there are three types: FTP Event, SSH Event, HTTP Event.
For example, when you set the FTP Event OnFileUploaded, only FTP uploading will be triggered.
FTP
Site Admin
 
posts 1200
 
joined Tue Sep 29, 2009 6:09 am

Re: Not Sending Email

Postby cmangano » Fri Dec 10, 2010 4:25 pm

I have set the FTP onFileUploaded event for the domain I am using. It has a little green "+" next to it's name now. When I upload a file, it doesn't trigger.
cmangano
 
posts 13
 
joined Wed Dec 01, 2010 10:40 pm

Re: Not Sending Email

Postby cmangano » Fri Dec 10, 2010 4:28 pm

Does Wing FTP need to be running as a service for the events to work?
cmangano
 
posts 13
 
joined Wed Dec 01, 2010 10:40 pm

Re: Not Sending Email

Postby cmangano » Fri Dec 10, 2010 4:54 pm

OK, figured out that it needed to be the HTTP event, but now I get this error in the Server Log:

[01] Fri, 10 Dec 2010 08:49:14 Lua Scripts start sending mail to xxxx@xxxx.com.
[05] Fri, 10 Dec 2010 08:49:19 Mail to xxxx@xxxx.com failed,send header to server error.

Any ideas on this?
cmangano
 
posts 13
 
joined Wed Dec 01, 2010 10:40 pm

Re: Not Sending Email

Postby cmangano » Fri Dec 10, 2010 5:22 pm

Nevermind, figured it out.
cmangano
 
posts 13
 
joined Wed Dec 01, 2010 10:40 pm

Next

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests